Close

Medicina de Familie

*NOU – Terapii de Ionofereza

Terapiile de Ionofereza ajuta la eliminarea transpiratiei excesive. Pentru detalii, contactati-ne!

Medicina de familie este specialitatea medicala care acorda asistenta medicala primara, continua, personalizata, preventiva si curativa tuturor persoanelor, indiferent de varsta, sex sau boala, familiilor acestora si comunitatii, fiind poarta de intrare în sistemul sanitar.

Medicul de familie acorda asistenta medicala la cabinet si la domiciliul pacientilor sai, obiectivul fiind de a stabili un diagnostic precoce, predominant clinic si de a face analiza integrata a factorilor fizici, psihologici si sociali care conditioneaza starea de sanatate. Ingrijirea medicala este centrata pe persoana, implicând o relatie unica si o buna comunicare între medic si pacient.

Una dintre sarcinile unui medic de familie este prescrierea de medicamente si recomandarea investigatiilor in functie de diagnostic. Medicul de familie face trimiteri pacientilor sai pentru ca acestia sa-si poata face gratuit analizele de sange, radiografiile sau o electrocardiograma.

Persoanele asigurate depistate cu probleme de sanatate care nu pot fi tratate de un medic de familie, sunt îndrumate la cabinetele de specialitate.

De asemenea, medicul de familie elibereaza adeverinte pentru inscrierea la diferite examene si cursuri, scutiri medicale pentru scoala sau servici. Medicul de familie elibereaza si certificatele prenuptiale, certificatele de deces si adeverintele pentru permisul de portarma.

Medicul de familie vaccineaza, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau contra cost.

In afara de serviciile oferite de Dr. Agoston Oana, pe baza de trimitere, puteti beneficia in cadrul cabinetului de : oftamologie, dermatologie, psihiatrie, medicina de interne, endocrinologie, pneumologie, cardiologie, ginecologie si obstretica, gastroenterologie, psihoterapie, fiziokinetoterapie si masaj terapeutic, homeopatie sau punct de recoltare.

Mai exact, la Cabinetul Medical Dr. Agoston mergem cand avem orice problema de sanatate.

Serviciile sunt oferite de Dr. Oana Agoston

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!