Close

Intrebari Frecvente

Ce am de facut daca vreau sa ma inscriu la Medicul de familie ?

Daca doriti sa va inscrieti la medicul de familie , va vom inmana o cerere de inscriere in care veti completa datele dumneavoastra personale precum si numele si adresa medicului de familie de la care plecati. In plus este necesara o copie a C.I. si dovada de asigurare dupa caz ( Adeverinta conform ord.903/2007 de la angajator , cupon pensie , adeverinta de la institutia de invatamant).

Daca sunt persoana publica , pot avea certitudinea ca vin la o consultatie privata si ca totul este confidential ?

Indiferent de statutul pacientului , confidentialitatea actului medical este un aspect la care tinem foarte mult . In situatia in care solicitati masuri suplimentare in ceea ce priveste aspectul privat si confidential al actului medical , va rugam sa solicitati o discutie prealabila cu specialistul caruia urmeaza sa va adresati .FF

Care este programul de consultatii ?

Consultatiile se fac exclusiv in baza unei programari la telefon: 0729 444 964 sau 0771 725 291, cu exceptia urgentelor la medicina de familie care se pot prezenta la cabinet, in timpul programului medicului de familie (Lu 08:00 – 14:00, Ma,Mi,Jo 14:00 – 20:00 si Vi 08:30-14:00) dupa ce s-au anuntat telefonic .