Close

Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul si tratarea afectiunilor pielii, mucoasei bucale, mucoaselor genitale, unghiilor si parului. Cuprinde atat aspecte medicale cat si chirurgicale ale patologiei cutanate. Bolile de piele sunt cauzate atat de suferinte ale altor organe, cat si de agresiunile din exterior.

Venerologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul si tratamentul bolilor venerice sau cu transmitere sexuala. Zona genitala e una din marile porti de intrare pt o mare varietate de agresori: microbi, paraziti, fungi sau virusi.

Contactele sexuale neprotejate, igiena necorespunzatoare, precum si o insuficienta a educatiei sanitare, fac victime mai ales in randul tinerilor, uneori afectandu-le viata.

Clamydia, mycoplasma, ureaplasma, trichomonas, gardenerella, candida, escherichia colli, treponema pallidum, virusul papiloma uman (HPV), HIV, sunt cele mai frecvente si cunoscute din agresorii acestei zone.

Unul din cele mai periculosi virusi si trecuti cu vederea e cel al hepatitei – care se transmit de asemenea pe cale sexuala.

Serviciile oferite: Consultatie de specialitate

Pielea este organul cel mai mare al corpului omenesc, cantarind aprox 16% din greutate si avand o suprafata de aprox 2 m2. Are functii deosebit de importante in protectia fata de agresiunile mediului inconjurator, rol in imunitate, termoreglare sau ca organ de simt.

Intr-o lume in care pericolele sunt din ce in ce mai multe si mai puternice: poluare, radiatii ultraviolete si multe altele, este esential ca pielea noastra sa fie sanatoasa!

Cabinetul Medical Dr. Agoston va ofera consultatii pentru problemele si bolile pielii. Sunt diagnosticate si tratate cu succes toate tipurile de afectiuni venerice. Echiparea este moderna iar tratamentele sunt diverse.

Afectiunile dermatologice:

eczemele, infectiile cauzate de ciuperci
dermatitele
afectiunile pigmentului din piele
afectiunile unghiilor
bolile transmise pe cale sexuala

Dermatoscopia
Efectuarea periodica a controalelor este deosebit de importanta in cazul pielii, deoarece se pot identifica la timp simptomele cancerului de piele.

Examinarea nu se rezuma doar la alunite ci si la intreaga suprafata a pielii, deoarece tumorile maligne ale pielii nu au ca singură cauză alunitele, ele putand evolua din orice formatiune a pielii.

Dermatoscopia este o procedura de diagnostic specifica pielii, fiind utilizata pentru tumori cutanate benigne (alunite) sau maligne (melanom, carcinoame bazocelulare, etc.).

Prin intermediul dermatoscopiei se vizualizeaza structura intima a leziunii, permitand identificarea elementelor periculoase si a modificarilor evolutive care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Este o procedura absolut nedureroasa si de scurta durata, fiind utilizata cu mare succes in monitorizarea alunitelor si altor leziuni cutanate.

Tratamente cosmetice

Cabinetul medical Dr. Agoston va ofera tratamente cosmetice de ultima generatie , masti faciale pentru tonifiere si hidratare, tratamente de intinerire pentru reducerea si eliminarea ridurilor, tratament acnee ,tratamente corporale, etc.

Tratamentele cosmetice sunt realizate cu produse cosmetice de inalta calitate, la standarde occidentale.

Datorita tratamentelor cosmetice faciale si tratamentelor cosmetice corporale veti deveni mai increzatoare, mai optimista si plina de energie. Trebuie sa va faceti timp pentru dumneavoastra, sa oferiti corpului, si pielii dumneavoastra intreaga atentie si ingrijire de care aveti nevoie in stresul si factorii daunatori ai fiecarei zile.

Serviciile sunt oferite de Dr. Carmen Florescu – www.doctorflorescucarmen.ro

Pentru informatii suplimentare contactati-ne!